De beste e-mail marketingtools van het moment

Beginnende ondernemer opgelet! E-mail marketing is tegenwoordig nog maar een van de énige vormen van online marketing waarbij je zekerheid hebt dat je de juiste persoon bereikt. Maar liefst 91% van de internetgebruikers checkt dagelijks zijn e-mail.

Met de tijd zijn er vele tools gemaakt om e-mail marketing eenvoudiger te maken. Dat is niet zo gek, omdat 89% van de ondernemers e-mail als het primaire marketingkanaal gebruikt. Die hebben we vandaag voor jou op een rijtje gezet. Wil je meer informatie of je online marketing uitbesteden? Dan kun je terecht bij inoma.

Drip:

Deze tool is erg interessant omdat je het kunt gebruiken met de meeste website-bouw programma’s. WordPress, WooCommerce, Shopify etc. Ze bieden meerdere marketing automatiserende tools waarmee een groot gedeelte van de moeite uit handen wordt genomen. Het is wél de duurste van het lijstje met €49,- per maand. Voor die prijs heb je echter wel alle features van de tool.

Mailchimp:

Mailchimp biedt de ook optie om je e-mail marketing te automatiseren. Doordat je de e-mails kunt automatiseren bespaar je een hoop tijd, kostbare tijd! Met Mailchimp kun je óók klanten sorteren in groepen. Tot aan 500 subscribers kun je Mailchimp gebruiken voor maar €10,- per maand!

GetResponse

GetResponse is erg eenvoudig om te gebruiken en is gefocust op beginnende ondernemingen. De tool maakt e-mail marketing eenvoudiger. Je kunt campaigns maken, maar het bevat ook landingspagina’s, autoresponders etc. Het is te gebruiken vanaf €15 p/maand.

AWeber

De oude maar vertrouwde tool ‘AWeber’ bestaat nog steeds. Voor vele dé e-mail marketingtool voor kleine en middelgrote bedrijven. AWeber is te gebruiken met WordPress. Extra features als livechat, e-mailsupport en Webinars zitten er ook bij. Het leuke aan AWeber is dat het gratis is tot 500 abonnees. Daarna is het vanaf €19,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *